Disse 5 plaggene bør du ha i garderoben

Klesstiler kommer og går. Motebildet er i stadig forandring, men enkelte plagg vil aldri gå av moten. Dette er plagg du trygt kan investere gode penger i, og som du hele tiden vil ha glede av. Bygger du opp en solid basicgarderobe vil du alltid kunne finne plagg å bruke til alle anledninger. Det som er så fantastisk med de klassiske basisplaggene er at de passer til alle kvinner, uansett alder, stil og kroppsfasong. Basisplaggene er rett og slett hverdagshelter som redder enhver kleskrise du måtte stå ovenfor. Et godt tips er at du velger basisplagg som er nøytrale og enkle i fargene. Da er det lettere å kombinere disse med hverandre samt med mer «spennende» og fargerike plagg.

1. Drømmejeansen


Det som gir jeansen mange plusspoeng er at den alltid får deg til å se bra ut. Går du får en skinnyjeans vil den fremheve figuren din, men velger du en mer løstsittende jeans vil du få et mer avslappet og naturlig utseende, men som fortsatt er elegant. Ifølge moteblogger Maria Nguyen skal drømmejeansen øke selvtilliten, og den skal løfte, stramme og forme på de riktige stedene.Jeansen, uansett fasong, er den ultimate kleshelten og absolutt verdt å bruke penger på. En jeans er et grunnplagg som kan brukes til nærmest alle anledninger. Pynt den opp til fest eller ton den ned til en vanlig arbeidsdag. Skal du på jobbmøte eller en konferanse kan du gi jeansen et profesjonelt uttrykk med en dressjakke.

2. Den enkle, men vakre cardigan

 
En cardigan er et enkelt og deilig klesplagg å ha i garderoben. På kjølige sommerkvelder er den lett å ta på, og en ensfarget cardigan passer i tillegg til de aller fleste antrekk. Dersom du ikke er så glad i å vise frem ermene dine, er det suverent å bruke en cardigan over en ermeløs festkjole eller bukseantrekk. Du får det samme flotte festantrekket, men føler deg mer velkledd og komfortabel. Når høsten nærmer seg vil jeans og cardigan gå godt sammen i et klassisk hverdagsantrekk hjemme eller på jobb. Ønsker du en mer «wow-faktor» kan du ta på deg et par smykker.

3. Det tidløse, knelange skjørtet


En ting er 100 % sikkert, og det er at om du velger et knelangt skjørt i en nøytral, ren farge og en litt voluminøs overdel får du et antrekk som er langt fra kjedelig. Som en ekstra prikk over i-en kan du piffe opp antrekket ytterligere med høye hæler eller pumps.Det knelange skjørtet er en tidløs klassiker som passer til kvinner i alle aldre. Du finner skjørt i denne lengden i nærmest uendelige fasonger, former, stoffer og farger. Knelange skjørt kan være enkle og ensfargede. Fordelen vil da være at de er enkle å kombinere med bluser, gensere og topper. Velger du en utgave med splitt i siden får du en mer sexy og dristig stil.
 

4. Den lille sorte


Med en sort kjole i garderoben vil du alltid ha noe vakkert, elegant og feminint å ha på deg. Du kan style opp kjolen eller bruke den akkurat slik den er. Hemmeligheten ligger i hvilke tilbehør du velger. Den sorte kjolen går alltid hånd i hånd med smykker, høye hæler og vesker.Det sies at få plagg har revolusjonert moteverden like mye som den lille sorte kjolen. I over 85 år har den vært en ubestridt favoritt hos flere generasjoner med kvinner. Dette har gjort den enkle, sorte kjolen til en berømt tidløs klassiker, og et stolt symbol på den moderne kvinnen.  

5. Den flatterende blusenØnsker du å pynte deg for en fin middag ute på byen går en bluse alltid godt sammen med et par jeans, pumps eller høye hæler og smykker – spesielt øredobber. Dersom det er et hverdagsantrekk du trenger, går du ikke feil med bluse og jeans.   En bluse med V-hals er alltid en sikker vinner. Sørg for å ha fler av dem i garderoben! V-halsen gir en illusjon om lenger hals, og det er generelt et godt valg om du er litt tettbygd eller har en litt stor byste. Blusen passer dog godt til alle kroppsfasonger
 
 
Se alle våre plagg her 
 
 

Legg til en kommentar

Kommentarer gjennomgås før publisering

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.