Omtanke er bra - Omsetning holder oss i gang!

Meieritråkket er helt unikt da det finnes bedrifter som har en helt annen struktur enn de fleste andre butikker i dag. Noen av disse bedriftene har levert varer og tjenester i mange tiår, mens andre er nye. Så hva er så annerledes med disse bedriftene? Jo, disse eies og drives av mennesker som bor på Hadeland, de er ikke en del av kjeder og finnes i unike lokaler med lang historie. Disse bedriftene gjør alt hva de kan for å sikre at akkurat du får den varen eller tjeneste du er på jakt etter. Disse bedriftene er unike. 

Så hvorfor skal du bruke akkurat disse butikkene når du har så mye å velge i? 

Å bruke selvstendige lokale butikker har en fantastisk effekt på det miljøet de befinner seg.

 

  1. Vårt naturlige førstevalg er å kjøpe lokale tjenester og varer.
  2. Vi skaper en atmosfære som du ikke kan finne noen andre steder.
  3. Ingen kan kopierer følelsen av å handle i en selvstendig lokalbutikk.
  4. Selvstendige lokalbutikker er uavhengige i sine innkjøp og kan derfor skreddersy sitt utvalg for akkurat deg som kunde og vi kan handle lokale varer for salg.
  5. Vi kjenner deg og kan spørre om du vil ha det samme som forrige gang.
  6. Vi sikrer at lokal Banker kan generere store overskudd som igjen går til frivillighet.
  7. Vi skaper ekte lokal arbeidsplasser for noen i din familie eller din nabo
  8. Vi holder lokalmiljøet i orden og trivelig.
  9. Vi støtter lokale lag og foreninger hvis vi har mulighet.
  10. Vi sender ikke vårt overskudd til en ukjent eier som kanskje ikke befinner seg i Norge?

Selvstendige lokalbutikker – Trenger vi dem?Nei, egentlig trenger man ikke noe som helst. Man kan fint overleve uten ekte service, fagkunnskap og unike opplevelser.

Men... Er det egentlig dette du innerst inne ønsker deg? Samfunnet vi lever i har kommet til et veiskille hvor vi som kunder må velge hvordan vårt nærmiljø skal være. Tilgjengelighet og pris har nådd et slags maksimum og vi som kunder har faktisk full valgfrihet hvor vi ønsker å legge igjen pengene våre. Kostnadsmodellene til større kjeder og spesielt rene nettbutikker er slik at de tilnærmet 100% av gangene kan tilby varer til en lavere pris og nesten alltid vil de kunne ha et bedre utvalg. Det er akkurat dette som gjør disse måtene å drive butikk på til en lønnsom affære. Det disse bedriftene ikke kan levere er tilstedeværelse, personlig service, ta deg i hånda når du kommer og faktisk ha en samtale med deg om smått og stort.

Omsetning i lokale selvstendige butikker har direkte effekt på det samfunnet de finnes i. Hva kan du som kunde gjøre for å sikre at du har en selvstendig lokalbutikk å gå i?

Svaret er utrolig enkelt: Dette handler om å være bevisst og gjøre noen prinsipielle valg. Neste gang du handler kan du tenke.... Finnes det jeg ser etter i mitt lokalmiljø? Kan jeg få noe av det jeg trenger på Meieritråkket? Bør jeg kanskje handle hos selvstendige lokalbutikker nå? Kan jeg alene være med på å endre mitt lokalmiljø?

Gjør du deg bare en av disse tankene neste gang du handler eller skal bruke en tjeneste så er vi 100% sikre på at du vil komme til oss. Vi har trua på at du som kunde ønsker at vi finnes.

 Vi er her for deg på Meieritråkket i det orginale Gran Sentrum.

 Mvh

Alle oss

Tråkk Inn og Bakgården

 


Legg til en kommentar

Kommentarer gjennomgås før publisering

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.